Door Heidi op 24/01/2024
Van de uitvaart van onze vader wilden we iets bijzonders maken, een mooi samenzijn met een persoonlijk tintje en live muziek.
We hadden ons niets mooiers kunnen wensen dan de klanken van Jeroen. Hij heeft werkelijk prachtig gespeeld bij het afscheid van onze vader.
De liedjes, de gitaar en zelfs een aantal nummers op de mondharmonica, het klonk zo mooi en het paste zo bij onze vader. Jeroen toonde veel betrokkenheid, het contact vooraf was ook heel plezierig en we hebben veel liedjes doorgesproken. Het was net of hij onze vader een beetje kende en daardoor die dag precies de juiste sfeer wist te creëren. Alle genodigden waren enorm onder de indruk van zijn stem, zijn gitaarspel en liedjes. Met de muziek van Jeroen hebben we geproost op het leven van onze vader. We kijken met een heel goed gevoel terug op deze dag.
Graag zou ik Jeroen bij een andere gelegenheid nog eens horen zingen, én horen spelen op de mondharmonica..
Het was zo mooi, het was prachtig!
Door Yick van der Velden op 08/01/2024
Super tevreden met optreden van Jeroen, was netjes op tijd en super geluid. mijn gasten waren zeer onder de indruk van Jeroen zijn gitaarspel en zang. voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

 

Door Charles op 30/07/2023
Door Vonk op 03/07/2023
Door Ian en Alicia op 03/07/2023
Door Ellen Vernooij op 25/06/2023

Jeroen kwam op ons feestje optreden. Wij hadden aangegeven dat we het fijn vonden om hem eerst een keer te ontmoeten en zo gezegd zo gedaan. Jeroen kwam langs en er was een gezellige klik. We bespraken onze wensen en muziek voorkeuren en hadden er een goed gevoel bij!
De avond was dan ook super geslaagd, we kregen veel complimenten van onze gasten over Jeroen. Perfect als achtergrond muziek en in zijn ‘pauzes’ konden we een door ons gekozen spotify lijst aanzetten.
Jeroen heeft een mooie stem, goede begeleiding op gitaar en mondharmonica, goede liedkeuze, kortom, voor herhaling vatbaar! Bedankt Jeroen!

 

Door Birgitte op 12/06/2023

Het was in 1 woord FANTASTISCH! Zo een mooie stem, alle afspraken werden perfect nagekomen, iedereen op het feest was vol lof over Jeroen een absolute aanrader….

 

Door Helga op 01/06/2023

Helaas hebben wij door privé omstandigheden het moeten afzeggen
Super correct in handelen en professioneel pakte Jeroen dit op
We hopen in de toekomst elkaar een x te ontmoeten

 

Door Kitty en Wilbert op 16/05/2023
Jeroen was een enorme sfeermaker op ons lunch/ lounge feestje. Heeft een uitgebreid repertoire van bluesrock internationaal en van Nederlandse bodem. Professionele gitarist en goede zanger en leuke interactie met het publiek. Top!

Door Ronald Davies op 16/04/2023
Met zijn muzikale talent heeft hij ons 40 jarig huwelijksfeest onvergetelijk gemaakt !
Nogmaals dank ! Niks was te veel, snelle reactie en weet elk nummer een eigen “toutch” te geven. Absoluut een aanrader.

Door Theo Damman op 22/09/2022
Zeer goed contact. Goede gitarist die ook goed zingt. Groot repertoire.

Door Sjoerd en Roswitha Edema-Spaans op 11/09/2022
Vanaf begin enorm goed contact met deze artiest. Denkt mee, vraagt goed uit welke muziek je waardeert. Is flexibel. Ons advies: als het genre muziek waar deze artiest goed in is, je aanspreekt, zoek vooral niet verder. Jeroen is the best!

Door Chantal op 27/04/2022
Absoluut een top avond geweest met het optreden van Jeroen. Mooie stem en heerlijke nummers die de avond toch echt even een ander sfeertje geven dan een muziek box. Ook erg gewaardeerd door alle gasten.

Door Mooi Gorinchem op 02/11/2021
Sfeervol optreden, passend voor de locatie. Alles goed voorbereid.

Door Sommer Music Store op 01/11/2021
Prachtig optreden van een gitarist/zanger die mooie covers en eigen werk speelde op zijn eigen manier. Voor herhaling vatbaar!

Door Jouke op 08/2021
Wij hebben ontzettend genoten van het optreden van Jeroen! Jeroen is naast een hele goede zanger ook erg fijn gezelschap. Zijn repertoire sloot geweldig aan bij de avond, en ook de opbouw zat goed in elkaar. Wij raden Jeroen van harte aan!

Door Dennis op 15/08/2021
Jeroen is een gezellige artiest die goed kan zingen. Goede duidelijke afspraken zorgden ervoor dat alles volgens plan verliep! Ook nam hij zijn eigen uitrusting mee waardoor hij als one man band zo kon opstarten!

Door Priscilla op 07/2020
In één woord: geweldig! We hadden een tuinfeest ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van mijn man. Jeroen zong uitstekend en liet nog een paar gitaar acts horen. Echt top!!!

Door Erik & Wilma op 10/2020
Jeroen was vanaf moment één erg goed bereikbaar. Zeer bereid om mee te denken en heeft voor ons huwelijk geholpen met het openingsnummer. De avond zelf kwam hij erg vroeg aan, super fijn. Toen de lichtjes aangingen begon Jeroen ook met spelen. Hij was de perfecte toevoegen aan onze avond van de bruiloft. Tussen de lichtjes en de gasten speelde hij bekende nummers. Op een goed volume zodat iedereen lekker kon doorkletsen en mee kon zingen. We zijn hem enorm dankbaar voor de prachtige avond! Het afscheid nummer maakte onze afsluiting perfect! Bedankt Jeroen!

Door Marco op 14/06/2020
Jeroen is bij ons geweest voor mijn 50e verjaardag. Iedereen heeft ervan genoten. Een heel leuk repertoire, beetje classic rock, maar ook muziek van deze tijd met een eigen twist. Goeie stem en goed gitaar spel. Professioneel, en betaalbaar. Hij heeft nog een extra toegift gedaan van een half uur of 3 kwartier. Echt gezellig, volgende keer mag hij weer komen als ik een feestje geef.🥳👍

Door Guido Niehaus op 21/12/2019
Alles volgens afspraak, goed verzorgd. Last minute kunnen boeken en prima geregeld.

Door Willy en Renee Caarels op 15/12/2019
Alles perfect verlopen, een echte aanrader. Muziek en zang geweldig!! Als we weer een feestje geven laten we Jeroen beslist weer komen optreden!! Mede door het optreden van Jeroen is ons 40-jarig huwelijks feest een toppertje geworden.

Door Joke de Cock op 05/11/2019
Voor ons intiem huwelijksfeest was er muzikant Jeroen voorgesteld en dit was echt een perfecte match. Alles mooi en netjes geregeld. Kon niet beter. Jeroen is een topmuzikant!

Door Suzan van Zundert op 05/11/2019
Jeroen is een heel fijn persoon. Luisterd naar de wensen die je hebt en voelt de sfeer van de gelegenheid goed aan! Hij heeft er echt iets bijzonders van gemaakt, wij zijn super tevreden.

Door Menno van Zijll op 09/09/2019
Ik ben jaloers. Wie met zo ogenschijnlijk (of in dit geval is oorschijnlijk een toepasselijker term) gemak zo’n compleet en afwisselend repertoire eigen maakt (zonder ook maar 1 keer het origineel geweld aan te doen), is te benijden. Vanuit een enorme gedrevenheid en vaardigheid beheerst Jeroen volledig wat hij zingt en speelt en zo deelt hij met het publiek zijn passie voor hele fijne muziek.

Door Marlou op 02/09/2019
Absoluut een aanrader! Zijn performance was uitstekend. Alles klopte, zijn uitstraling, repertoire, stem. De muziek droeg meteen bij aan de sfeer. Wij hebben genoten, ook onze gasten waren enthousiast over Jeroen. Een topper dus!

Door Alex Boeringa op 01/08/2019
Zeer prettige vriendelijke en professionele artiest. Goed voorbereid, interactie met publiek goed. muziekstijl volgens afspraak. Kortom. Topmuzikant.

Door Frans Jansen op 28/07/2019
Gisteravond heeft Jeroen Janssen een teambuildingsavond van mijn voetbalteam muzikaal omlijst. Hoewel ik zelf het merendeel van de avond in de keuken heb gestaan om voor teammaten te koken hoorde ik zijn songs wel. Het klonk uitmuntend. Menig speler vroeg waar ik hem gevonden had. De gekozen nummers waren perfect voor het gezelschap. 
Jeroen stelt zich bescheiden op en laat zijn stem het werk doen. Ik raad hem dan ook zeker aan voor muziek in kleine gezelschappen.

Door Wendy op 22/07/2019
Het contact met Jeroen verliep prima, reageert snel, duidelijke communicatie. Het optreden was heel goed. Tussendoor een keer op een andere plek gaan staan, maar ook dat was geen probleem. Toen ik mijn dochter vroeg wat ze het leukste vond aan het feest bij oma zei ze: “De muziek.” Dat zegt genoeg.

Door Wilbert op 17/07/2019
Alles volgens afspraak, voor herhaling vatbaar! Alles is naar wens verlopen. Jeroen is een heel goede zanger/muzikant en we hebben volop van hem genoten en louter positieve reacties gehad. Daarnaast ook een positieve en gezellige kerel.

Door Pieter van Loon op 03/07/2019
Ik had een ongewone lijst van pop, folk, Spaanse en klassieke muziek die op een instrumentale manier naadloos gespeeld moest worden. Jeroen’s antwoord was een combinatie van nieuwe ingestuurde nummers, improvisatie, een demo, een fijne samenwerking en goede communicatie. Het resultaat was adembenemend. Een echt talent.

Door Egbert op 22/06/2019
Wat een FEEST! Jeroen voelt de gasten naadloos aan en kwam met zijn fijne covers echt geweldig tot zijn recht op onze huiskamerbruiloft.

Door Jochem op 27/01/2019
Ik heb Jeroen gevraagd om mijn huwelijksaanzoek op te fleuren dit slechts een week op voorhand maar daar maakte hij geen probleem van hij heeft zelfs nog een lied ingestudeerd welk ik gevraagd had ook hier had hij geen moeite mee. Hij antwoorde ook steeds snel op elke vraag die ik had. Eens de dag aangebroken was en hij hier stond hebbe we genoten van zijn muziek, hij speelt en zingt ontzettend goed, ik raad hem aan aan iedereen die zoekt om voor eender wat feestje of gelegenheid of wat dan ook een goede artiest wilt voor een optreden! Ik weet hem alvast te vinden als ik zelf nog eens iemand nodig heb! Bedankt Jeroen!

Door Peter Boermans op 14/01/2019
Jeroen heeft al enkele malen een optreden verzorgd in het Live Music Café in Alblasserdam en Oud-Alblas, met veel succes ! Wij gaan hem zeker nog vragen om ook dit seizoen nog eens mee te komen doen.

Door Wendy op 14/01/2019
Jeroen heeft op mijn verjaardag gespeeld en gezongen en ik heb zelf ook nog wat mee mogen zingen. Wat een enthousiaste reacties van iedereen die er was! Zo heerlijk live muziek in je woonkamer! Later heeft mijn schoonzus hem gevraagd om op een uitvaart te spelen en zij heeft daarbij gezongen. Ook dat was prachtig! Jeroen is ook nog eens een ontzettend aardige jongen, speelt de sterren van de hemel en past zich makkelijk aan aan jouw wensen.

Door Fiona op 12/01/2019
Jeroen speelt en zingt wat je wilt. Houdt rekening met sfeer, publiek en timing. Is bereid nieuwe nummers op aanvraag in te studeren en zorgt zo voor een fantastisch op maat gemaakt optreden. Beter kan je niet wensen!

Door Sandra J. Stakel op 22/10/2018
Het contact met artiest Jeroen Janssen verliep goed. Goede afspraken kunnen maken. Hij was goed voorbereidt. Zijn muzikale intermezzo werd op prijs gesteld. Ik raad artiest aan aan anderen. Ik ben zeer tevreden en zou graag weer samenwerken met hem. Super leuk dat ik hem via Gigstarter heb mogen ontmoeten. 

Door Daan op 23/09/2018
Jeroen is flexibel, denkt graag mee van te voren en heeft met zijn optreden indruk gemaakt. catchy nummers op eigen wijze gespeeld. erg geschikt en een aanrader

Door Martin Baartmans op 03/09/2018
Jeroen heeft gespeeld tijdens mijn verjaardagfeest. Er waren ongeveer 100 mensen, iedereen was enthousiast. Een echte aanrader!

Door Nathalie van Loon op 28/02/2018
 Jeroen heeft afgelopen week voor de 50 ste verjaardag van mijn man gespeeld.
Super leuk gedaan, mooie nummers in de style die wij afgesproken had, rock/blues. Jeroen neemt zijn eigen materieel mee geen omkijken naar, regel alles zelf met de locatie ivm aansluitingen enz…
Jeroen komt abdoluut zijn afspraken na, is vooral Super vriendelijk !! Top gozer !!!!
Het was echt een leuk optreden!

Door Paul van Essen op 17/10/2017
Topper eerste klas. Wij hebben genoten van zijn optreden en hij mag bij ons nog wel eens weer komen optreden!

Door Meltem Okcu op 15/07/2017
Weer een fantastisch optreden gehad van Jeroen Janssen! Het contact met Jeroen is heel prettig, hij is goed bereikbaar en luistert naar al je wensen. Zowel qua zang als qua spel is het een genot om naar Jeroen te luisteren. Al met al een uitstekende keuze voor allerlei soorten bijeenkomsten.

Door Marco Steenbergen op 07/07/2017
Jeroen was op tijd om op onze bruiloft te zingen. Hij kwam als verrassing voor de bruid en had zich goed verborgen gehouden, Speciaal voor ons had hij Magic van Coldplay ingestudeerd. Het was fantastich, ontroerend en een geslaagde verrassing. Het contact was fijn.

 Door Maaike Westra op 28/11/2016
Jeroen heeft met de kinderen 2 liedjes gezongen op het 50 jarig huwelijk van mijn ouders. Het waren top optredens. Hij is rustig en maakt een minder optreden echt professioneel.
Tussendoor heeft hij nog een aantal nummers gespeeld. Dat was super!

Door Roy op 27/11/2016
Jeroen is duidelijk in zijn afspraken en denkt mee.super contact in aanloop naar ons feest.Jeroen verscheen ruim op tijd voor zijn optreden. En heeft een professioneel en gezellig optreden neer gezet

Door Claire Schuyff op 14/11/2016
Te gekke akoestische performance met gitaar en piano. Fijne invulling voor een muzikale middag in onze winkel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Door Marina ten Wolde op 04/11/2016
Jeroen speelt en zingt super goed! Mede dankzij hem was het een super geslaagd feestje! Een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Door Marielle Romeijn op 30/10/2016
Zeer tevreden. Vooraf goede afspraken gemaakt over playlist en verwachtingen. Jeroen was op tijd, had al zijn gear in orde en was een hele leuke toevoeging aan de avond! Lekker gespeeld, veel goede reacties gehad. Een echte aanrader om je feestje een extra touch te geven!        

Door Hilde op 26/10/2016
Wij hadden ons geen betere muzikant kunnen wensen voor ons trouwfeest. Jeroen heeft zijn zaakjes perfect op orde, hij is flexibel, sympathiek en niet onbelangrijk: een erg goede muzikant. We hebben genoten van de dwarsdoorsnede door de jaren 60-90 en kunnen Jeroen alleen maar aanbevelen!

Door Lianne Speelman op 03/10/2016
Ik werk al geruime tijd zeer prettig samen met Jeroen. Hij heeft voor de muziekorganisatie, waar ik verantwoordelijk ben voor de zakelijke leiding, diverse workshops en optredens verzorgd. Altijd professioneel en goed voorbereid.

Door Gerard Treffers organisatie www.alotof.nl op 03/10/2016
Jeroen geeft bij ons workshops singer songwriter en verzorgd ingespeelde geluidsbanden. Hij is een begenadigd gitarist en prettig in de omgang. Afspraken zijn afspraken en dat is altijd goed geregeld bij Jeroen. Aanrader!

Door Sandy Verplanke op 03/10/2016
Het was een ontzettend leuk gebeuren. De gasten vonden alles vanaf het begin heel leuk en apart. Heel anders dan men gewend was. De jarige was in zijn Sas, zeker omdat Jeroen ook verzoeknummers speelde. Geweldig optreden en zeker een “aanrader”

Door Farieda op 02/10/2016
Jeroen is een echte vakman. Zijn optreden was tot op de puntjes geregeld. Het was echt een topavond geworden. Hij zag er gezellig uit en zijn muziek was meeslepend. Iedereen genoot met volle tuigen van zijn optreden. Mijn gasten hadden een topavond beleefd en spreken er nu nog over. Zeker voor herhaling vatbaar!

Door Yvonne vd Haven op 28/09/2016
Jeroen Janssen is professioneel in alle opzichten, Hij reageert snel en komt zijn afspraken na. Zijn optreden is verzorgd en er staat echt iemand op het podium. Hij overtuigt zijn publiek, maakt contact en heeft een sympathieke uitstraling. Aanrader.