Al sinds jong aan de snaar verslingerd.
Jarenlang les gehad, veel in bandjes gespeeld, geluidstechniek gestudeerd en in theaters gewerkt. Om uiteindelijk gewoon zelf mijn plan te trekken en lekker ben gaan zingen en spelen.

En ik zing en speel met overgave en heel veel plezier mooie en leuke liedjes. In vaak wat eigenzinnige bewerkingen. En zo nu en dan schuif ik er ook een eigen liedje tussen.

Je kunt me veel vinden in huiskamers, cafés en restaurants. Op feestjes, ceremonies of plechtigheden. Eigenlijk overal en altijd op maat gesneden. Ik heb bijvoorbeeld weleens een huwelijksaanzoek mogen opleuken, tijdens een romantisch diner. En een keer ingebroken in een huwelijks ceremonie, meteen na het ja-woord, met een liedje van Coldplay. Superleuk toch?

Ook als de gelegenheid wat minder leuk is, zoals een begrafenis, een crematie of een herdenking, kun je op mijn respect en vakkundigheid rekenen.

Ik kan in principe alles spelen wat je maar wilt, als ik het maar op tijd weet. Dan kan ik het goed voorbereiden. Misschien ten overvloede een kleine nuance: Ik ben geen rapper. En als je de hele avond wilt hossen tot het dak eraf gaat, is misschien een DJ een beter idee. Maar als je gewoon leuke en mooie liedjes wilt horen of gezellig wilt meezingen, ben ik tot je dienst. Van alles is bespreekbaar. Wil je zelf een nummer zingen? Of heb je een nieuwe tekst op een bestaand lied, of misschien zelfs wel een heel eigen nummer geschreven? Allemaal geen probleem. Ik help je ermee.

Lijkt het je nou ook leuk om mij ook eens over de vloer te hebben, neem dan gerust contact op. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Bedankt voor je interesse en wie weet zien we elkaar snel!

-Jeroen-